Kapotte ruit van een bedrijfsdeur

Glasverzekering

Uw ramen, deurruiten en vitrines uitstekend verzekerd tegen glasschade door vandalisme of inbraak. Scherpe premie en deskundige begeleiding bij schade.

Vraag offerte aan

De heldere glasverzekering voor uw bedrijfsgebouw

Een glasverzekering is geen overbodige luxe binnen uw bedrijfsverzekeringen, zelfs als u een goede verzekering voor uw bedrijfspand heeft afgesloten. Glasbreuk heeft namelijk vaak andere oorzaken dan welke worden gedekt door uw opstalverzekering.

De zakelijke glasverzekering dekt de breukschade van uw ramen, ruiten in deuren, vitrines en andere glazen onderdelen van het interieur en exterieur van uw bedrijfspand. Deze glasverzekering is veel uitgebreider dan de standaard glasverzekering van uw opstalverzekering en dekt ook schade als gevolg van inbraak en vandalisme. Dit zijn de meest voorkomende oorzaken van glasschade.

Glasverzekering opnemen in pakket bedrijfsverzekeringen

Een extra glasverzekering betekent niet direct veel extra kosten. Zeker niet als u ervoor kiest om uw glasverzekering op te nemen in onze aantrekkelijke pakketpolis bedrijfsverzekeringen. Bel ons gerust om naar de mogelijkheden te informeren.

Kenmerken en voordelen op een rij:

  • Dekking voor de meest voorkomende glasschades zoals schade als gevolg van vandalisme en inbraak;
  • Dekt glasschades die niet onder de opstalverzekering vallen;
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden;
  • Extra: neem uw zakelijke glasverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Vragen over uw glasverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0493 - 387 888.

Bundel uw bedrijfsverzekeringen

Uw glasverzekering kunt u opnemen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan.

Meer informatie

Alle producten binnen de categorie Bedrijfsgebouw

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.

Stel ons gerust uw vraag